USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

İNSAN ODAKLI YEREL KALKINMAYI HEDEFLİYORUZ…

İNSAN ODAKLI YEREL KALKINMAYI HEDEFLİYORUZ…
17-01-2014 09:55
Google News

       AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Av. Eyüp Eroğlu, “Ülkemizde oluşturulan siyaset mühendisliği çerçevesindeki komplolara rağmen, Allah’tan başka hiçbir güç size hizmet yolumuzdan geri çeviremez. Sizlerin sevgisiyle, dualarıyla, teveccühleriyle hizmet yolunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tokat’ta insan odaklı yerel kalkınmayı hedefliyoruz” dedi.

                 Yaptığı yazılı basın açıklamasıyla “İnsan odaklı yerel kalkınmayı hedeflediklerini” söyleyen AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Av. Eyüp Eroğlu, STK temsilcileri, esnaf ve kurumlarla ilgili ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürdüğünü ifade etti. Eroğlu açıklamasında, “Esas çalışmamız, Tokatlı hemşehrilerimize nasıl hizmet edeceğimize dair projelerimizi bundan sonra yoğun olarak kamuoyuyla paylaşmaya başlayacağız.  Yerel kalkınmanın, şehrimizin öz kaynakları ve doğal varlıklarının yeniden gün yüzüne çıkarılmasına dair yapacağımız statik çalışmaları sizlerin onayına sunacağız. Bu 2.5 aylık adına seçim kampanyası denilen, ancak bu kardeşinize göre katılımcı hizmet manifestosu şeklinde özetlediğim çalışmalar, yapacağımız bir çok ziyaret ve toplantılarla anlatılacaktır. AK Parti olarak bugün çok farklı heyecanları aynı anda yaşıyoruz. Ülkemizde oluşturulan siyaset mühendisliği çerçevesindeki komplolara rağmen, Allah’tan başka hiçbir güç size hizmet yolumuzdan geri çeviremez. Sizlerin sevgisiyle, dualarıyla, teveccühleriyle hizmet yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tokat’ta insan odaklı yerel kalkınmayı hedefleyen düşüncemizden vazgeçmeyiz. Bugün ayrılık, sorgulama, ötekileştirme, ayıplama ve horlama günü değildir. Bugün, herkesin gönlüne girme, herkesin destek ve katkısını alma günüdür. Bugün,tak akılla Tokat’ın yerel kalkınmasının start verildiği bir gündür ve bugün kapanmamak üzere herkese gönlümüzü açtığımız gündür” görüşlerine yer verdi.

“Vizyonu dünya kenti olan modern bir şehir anlayışı ile modern bir Tokat sevdasındayız”

Eroğlu; yazılı açıklamasında ayrıca şunları ifade etti:  “Tıpkı ötelerden bize seslenen Hazreti Mevlana’nın; “Bu dergah umutsuzluk dergahı değil, kim olursan ol gel, yine gel” dediği gibi, bütün Tokat’a kucağımızı açtık, bu şehrin imarı için, iş ve istihdam sorunlarının çözümü için, çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız ve engellilerimiz için tematik parklarla bezeyebilmek üzere buyurun diyoruz, geliniz diyoruz, lütufkar gönlünüzden bir tomurcuk katın diyoruz. Çünkü, artık karanlığa küfretmek yerine, bir mum yakma zamanıdır. Bizim gayemiz, emanetinizin bekçisi, hizmetinizin hizmetçisi olmaktır. Doğduğumuz, büyüdüğümüz, yollarında yürüdüğümüz ve aşk derecesinde sevip gönül verdiğimiz Tokat’ımıza hizmet etmek, sizlerin hayır dualarını alabilmektir. Sizlerde bu evladınıza, kardeşinize, arkadaşınıza sahip çıkarsanız, inanın bu sevda hiç bitmeyecek.  Çünkü bizim Tokat diye bir derdimiz, bir sevdamız, gönül borcumuz var. Tokat’ımızın hizmet maratonunda gecikmiş ve haklı yerini en kısa zamanda yakalamak azmi ve hedefiyle, nimeti de külfeti de birlikte paylaşmayaiçerek bu taşın altına elimizi ve yüreğimizi koyuyoruz. ‘Halka hizmet hakka hizmettir’ düsturundan yola çıkarak, şeffaflığı, hesap verilebilirliği, akıl ve yönetişimi ilke edinmiş, STK, üniversite ve halk tabanlı hizmet anlayışıyla bir kent vizyonu oluşturabilmek ana hedefimizdir. Türkiye artık ne dediği önemsiz bir ülke değildir. O nedenle “Lider ülkemize marka şehir yakışır” diyorum ve biliniz ki yolumuz uzun hedefimiz büyüktür. Halkına, şehrine, medeniyetine yabancı zihniyetler artık bir bir tarihteki sisli yerini alıyor. Medeniyetin iki temelinden biri olan insanı önemseyen, diğer temeli olan şehri de önemser. Türk siyasi hayatında bir kilometre taşı olan 2002 seçimleriyle göreve başlayıp Türkiye’yi karanlık bir tünelden aydınlığa çıkaran AK iktidarımızla bugün 11 yıllık bir süreyi geride bıraktık. Ülkemiz geçmişin biriktirdiği problemleri çözerken bir yandan da temelleri sağlam bir şekilde büyümesini sürdürüyor. Ülkemizin son on yılında altyapısıyla, yeşil alanlarıyla, yaşanabilir çevresiyle, modern ve konforlu toplu taşımayla insanımızın ruhuna hitap eden kültürel faaliyetlerle geleceğe taşıyan marka şehir oluşturarak, insanımızın daha mutlu ve daha huzurlu yaşamasını dert edindik. Sorumlu, duyarlı, insan odaklı, istihdamı, huzuru ve refahı dert edinmiş bir yönetim anlayışı ile Tokat’ımızda, Türkiye’ye dünyaya damgasını vuracak şehirlerimizden biri olacak.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42